10 Jaar Testloop 4 Mijl. Jubileumeditie 2019.

Heb jij zin om mee te doen aan de 4 mijl van Groningen en wil je wel eens weten of je er al klaar voor bent? Kom dan naar de feestelijke Jubileum Testloop van de 4 Mijl op woensdagmiddag 2 oktober 2019.

In 2010 organiseerde Hardloopgroep Haren Loopt voor het eerst een testloop voor de 4 Mijl. Dat was zo’n succes, dat een mooie traditie ontstond. Dit jaar houdt de hardloopgroep, met steun van onder andere een aantal sponsoren, de testloop voor de 10e keer! Een extra feestelijke jubileumeditie dus! Deze traditionele en jaarlijkse Harense testloop is uitstekend geschikt om te kijken hoe je ervoor staat met je voorbereiding voor de echte 4 mijl van Haren naar Groningen. Er doen jaarlijks zo'n 100 kinderen, jongeren en volwassenen mee aan deze gezellige Harense Testloop. De sfeer is informeel.
Het startschot wordt gegeven door niemand minder dan Thijmen Kupers, één van de hardlooptalenten uit het Team 4 mijl van topcoach Eddy Kiemel. 

Wil je weten of je klaar bent voor het eggie op 13 oktober? Doe dan mee en kom ook woensdagmiddag 2 oktober naar de Testloop 4mijl

Warming-up:    16.45 door een kinderfysiotherapeut

Startschot:       17.00 met tijdwaarneming!

Locatie:            het watertappunt op de kruising Boerlaan-Lutsborgsweg-Weg langs het Hemrik te Haren

De bezemwagen gaat rond 18.15 uur de laatste lopers helpen met de laatste meters.

Aanmelden is niet nodig! Wel graag een bijdrage meenemen voor de collectebus. https://www.stichting-walk-on.org/nieuws is het goede doel dit jaar! 

Tot woensdagmiddag 2 oktober! 

(De Harense Testloop 4mijl wordt mede mogelijk gemaakt door ATC, supermarkt Jumbo,  RunX en Kinderfysio Noord!