Welkom op de website van Haren Loopt!

Wij zijn een actieve loopgroep, ooit ontstaan in de jaren '80 als burgerinitiatief. De prachtige bosrijke omgeving van Haren (Gn) is ons loopgebied. Naast veel afwisseling in het type trainingen, organiseren we jaarlijks ook een cultureel loopje, gaan we één keer per jaar met elkaar een hapje eten én organiseren wij de Testloop 4 mijl in Haren! Dit jaar al voor de 10e keer en dus extra feestelijk!

Om mee te doen kun je ongeveer 6 km. lopen. Dus het is wel belangrijk om enigszins een loopbasis te hebben. Voel je vrij om een paar keer met ons mee te lopen en daarna te beslissen of je er bij wilt blijven.

Er is geen verenigingsverband, we storten af en toe een klein bedrag in een potje waarvan we de website betalen of bloemen/kaartje sturen naar een geblesseerde loper.  We onderhouden onderling contact over het lopen middels een Whatsappgroep. 

BEN JIJ KLAAR VOOR DE 4 MIJL? Kom op dan en doe mee met Testloop 4 mijl voor jong & oud.

Wat kunnen we je nog meer vertellen over onze loopgroep

  • We lopen elke vrijdagochtend van 9-10 uur;

  • Met veel afwisseling: een duurloop, interval of een tempoloop;

  • Leeftijdsindicatie lopers: iedereen is welkom 

  • Start vanaf Zwembad Scharlakenhof, Geertsemaweg Haren.

frontpage2

Neem contact met ons op als je mee wilt lopen of vragen hebt: Contact opnemen >

Keertje extra lopen of liever alleen in het weekend?

Kun je niet op de vrijdagochtend? Of wil je een extra keertje lopen? Elke woensdagochtend 09.00 uur kun je meedoen met de loopgroep Wapperende Haren voor een duurloop van een uur. Start: zie hierboven. Ook hier geldt: deelname is gewoon gratis! En op zaterdagmorgen kun je meedoen met de loopgroep De Hijgende Herten" in Glimmen. Start ook om 9.00 uur bij de Groenenberg